Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Fremsnakket FINOSE: Bjørn Oddvar Strøm håper flere legemiddelselskaper vil benytte seg av FINOSE-samarbeidet om metodevurderinger. Her under informasjonsmøtet om FINOSE i Legemiddelverkets lokaler 27. februar.

Fremsnakket FINOSE: Bjørn Oddvar Strøm håper flere legemiddelselskaper vil benytte seg av FINOSE-samarbeidet om metodevurderinger. Her under informasjonsmøtet om FINOSE i Legemiddelverkets lokaler 27. februar. Foto: Lars Brock Nilsen

Håper flere vil bruke FINOSE-ordningen

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!