Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

VIL HA MULTISENTERSTUDIER: – Vi må stimulere til multisenterstudier, fordi det er måten vi får med pasienter fra hele Norge på, sa Nils Johan Refsdal, seniorrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet, under Legemiddelindustriens (LMI) møte om kliniske studier onsdag.

VIL HA MULTISENTERSTUDIER: – Vi må stimulere til multisenterstudier, fordi det er måten vi får med pasienter fra hele Norge på, sa Nils Johan Refsdal, seniorrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet, under Legemiddelindustriens (LMI) møte om kliniske studier onsdag. Foto: Øyvind Bosnes Engen

Vil belønne dem som trekker med seg flere sykehus i klinisk utprøving

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!