Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FORETREKKER MILJØ-GULROT: Morten Tangnes, direktør for Pfizer Essential Health og leder i LMIs miljøgruppe, mener det er bedre å belønne selskapene som er gode på miljø, snarere enn å straffe de dårlige.

FORETREKKER MILJØ-GULROT: Morten Tangnes, direktør for Pfizer Essential Health og leder i LMIs miljøgruppe, mener det er bedre å belønne selskapene som er gode på miljø, snarere enn å straffe de dårlige. Foto: Øyvind Bosnes Engen

– De gode blir belønnet, de mindre gode får insentiver til å bli bedre

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!