Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FORETREKKER MILJØ-GULROT: Morten Tangnes, direktør for Pfizer Essential Health og leder i LMIs miljøgruppe, mener det er bedre å belønne selskapene som er gode på miljø, snarere enn å straffe de dårlige.

FORETREKKER MILJØ-GULROT: Morten Tangnes, direktør for Pfizer Essential Health og leder i LMIs miljøgruppe, mener det er bedre å belønne selskapene som er gode på miljø, snarere enn å straffe de dårlige. Foto: Øyvind Bosnes Engen

– De gode blir belønnet, de mindre gode får insentiver til å bli bedre

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

NORSK UNDERSØKELSE BLANT FORSKERE

Medisinere strengest på forskningsetikk

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!