Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KVALITETEN AVGJØR: – Vi godtar av og til fremskrivninger basert på indirekte sammenligning, for å regne overlevelse utover studieperioden, men det er ulike måter å gjøre det på. Det er kvaliteten på de indirekte sammenligningene vi ofte er uenige med firmaene om, sier Kristin Svanqvist.

KVALITETEN AVGJØR: – Vi godtar av og til fremskrivninger basert på indirekte sammenligning, for å regne overlevelse utover studieperioden, men det er ulike måter å gjøre det på. Det er kvaliteten på de indirekte sammenligningene vi ofte er uenige med firmaene om, sier Kristin Svanqvist. Foto: Vidar Sandnes

Amgens fremskrivning er for usikker, ifølge SLV

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

SAMHANDLING MELLOM FASTLEGER OG SYKEHUS

– Vi trenger et «utskrivingspoliti»3

Pasientforening saksøker staten

Derfor stoppet de ny Spinraza-vurdering2

Nye retningslinjer for svangerskapsomsorg

Gravide skal få komme raskere til første time2