Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Helse Stavanger HF

Psykoterapiveileder for LIS 3, Klinikk psykisk helsevern barn, unge og rusavhengige / barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Helse Stavanger HF

Publisert 2022-11-25 09.34
Søknadsfrist: 2022-12-12

imagenwzki.pngKlinikk psykisk helsevern voksne og klinikk psykisk helsevern barn unge og rusavhengige skal tilsette psykoterapiveileder. Stillingen er tilknyttet forskning og undervisningsavdelingen (FoU). veiledningsoppgavene er knyttet til utdanningsløpet for leger i spesialisering i psykiatri. FoU-enheten har et klinikkovergripende perspektiv og tilbyr en god bredde i kompetanseutviklingstilbudet til ulike faggrupper, årsverk og består av tverrfaglig miljø med systemansvar for undervisning, veiledning og forskning. Vi ønsker å ansette en psykoterapiveileder som er godkjent veileder i psykodynamisk psykoterapi fast i 10 % stilling fra 20.12.22. 

Attester, vitnemål og eventuell annen relevant dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Arbeidsoppgaver

 • Gi psykoterapiveiledning til leger i spesialisering (LIS) i voksenpsykiatri.
 • Veiledning vil kunne være både individuelt og i gruppe.

Kvalifikasjoner

 • Godkjent veileder i psykodynamisk psykoterapi fra DNLF
 • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig pasientbehandling. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden. Ved ansettelse av allerede fast ansatt i foretaket kan en unntaksvis, i særlige tilfeller, frafalle kravet om bestått norsktest på B2-nivå.

Personlige egenskaper

 • Kontaktskapende egenskaper og med en oppmerksomhet på relasjon mellom pasient og lege. 
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.
 • Evne til nettverksbygging og langsiktig planlegging.
 • Evne til utadrettet og selvstendig jobbing.
 • Fleksibilitet i arbeidshverdagen.

Vi tilbyr

 • Godt faglig og sosialt miljø med gode utviklingsmuligheter.
 • Lønn i samsvar med gjeldende overenskomster.
 • Medlemskap i pensjonsordning (2%).
 • Gode forsikringsordninger.
 • Bedrift.
 • Variert velferdstilbud som bl.a. Hjem Jobb Hjem, gratis sykkelservice og bedriftsidrettslag.
 • Stillinger: 1
 • Heltid / Deltid: Deltid
 • Ansettelsesform: Fast
 • Stillingsprosent: 10
 • Startdato: 01.01.2023

Webcruiter-ID: 4582303529

Mangfolds erklæring

Foretaksgruppen i Helse Vest ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemming og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Foretaksgruppen Helse Vest ønsker å legge til rette for en inkluderende rekruttering.

Gerd-Ragna Block Thorsens gate 25, 4016 Stavanger

Map

Kontaktinformasjon

Lars C. Moe

Klinikksjef

51 51 55 28imagecbkl.pngHelse Stavanger HF, Stavanger universitetssjukehus, har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Med over 7800 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. Pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, pasientopplæring og forskning er våre hovedoppgaver.

Les mer på www.helse-stavanger.no. 

Helse Stavanger HF skal så langt som mulig gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker å rekruttere medarbeidere uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetjenesten.

imageih6z3f.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Psykoterapiveileder

 • Arbeidsgiver

  Helse Stavanger HF

 • Sted

  Stavanger

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2022-12-12

 • Publiseringsdato

  2022-11-25

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!