Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Nordlandssykehuset HF

Leger i spesialisering - indremedisin, Medisinsk klinikk, Nordlandssykehuset HF

Publisert 2022-11-23 20.54
Søknadsfrist: 2022-12-11

image8uqor.pngOm Medisinsk klinikk
Medisinsk klinikk har ca. 750 ansatte og ledes av klinikksjef Gro-Marith Karlsen. Klinikken består av ni medisinske avdelinger fordelt mellom våre lokasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har et bredt spekter av fagområder hvor vi utreder og behandler pasienter innenfor de indremedisinske fagene, akutt og mottaksmedisin, nevrologi, hud, onkologi, revmatologi og fysikalsk medisin og rehabilitering. Pasientens beste er fundamentet for all vår virksomhet. Pasienten skal få kvalitetsmessige gode utrednings- og behandlingstilbud, og bli møtt med respekt, omsorg og inkludering i møte med ansatte på alle enheter og nivåer i klinikken.

Om Medisinsk klinikk Bodø
Medisinsk klinikk er en del av vårt nyrenoverte og moderne sykehus i sentrum av Bodø.  Her har vi fire sengeposter med til sammen 76 sengeplasser og en medisinsk overvåkning. I tillegg disponerer vi sengeplasser i observasjonsenheten som ligger i tilknytning til akuttmottaket. Vi har også betydelig poliklinisk aktivitet og dagbehandlinger. Hos oss er det høy aktivitet, høy kompetanse og høy trivselsfaktor.

Hvorfor skal du bli vår kollega?
Nordlandssykehuset er Nord-Norges nest største helseforetak med tjenestetilbud som et tradisjonelt sentralsykehus. Her har vi både lokale-, fylkesdekkende- og landsdelsdekkende funksjoner. I Medisinsk klinikk har vi troen på deg som søker kunnskap, og som ikke er redd for å gjøre det.  Som LIS i klinikken blir du fulgt opp av veiledere og kolleger med høy kompetanse og engasjement for faget. Her er det gode muligheter for å omsette teoretisk kunnskap i praksis og utvikle seg som lege. Vi har gode rutiner for FKM. Det kan du lese mer om her. Se hvem vi er og hvordan vi har det her.

Du kan gjennomføre store deler av/hele ditt spesialiseringsløp her hos oss. For nærmere info se våre utdanningsplaner.

Hvorfor jobbe og bo i Bodø?
Bodø er byen i vinden og med nærhet til det meste. Her er det kort vei fra jobb til både høye og lave fjelltopper, havet, kjøpesentre, sandstrender, konsertlokaler, flyplass og ikke minst hyggelige Bodøværinger. Gode skoler og barnehager har vi også i tillegg til Norges beste fotballag. Her er det godt å være og godt å bo, bare se her!

Vi har nå behov for flere LIS2/3 for å styrke teamet vårt. Om du ønsker å bli vår kollega, er du hjertelig velkommen som søker. Oppstart etter avtale og vikariatet har varighet ut oktober 2023.

Arbeidsoppgaver

 • Vaktarbeid, sengepost og poliklinikk ved klinikkens seksjoner (hjerte, nyre, lunge, gastro, hematologi og infeksjonsmedisin)
 • Det må regnes med veiledning av LIS1 og supervisjon av medisinstudenter i 5. og 6. studieår fra Universitetet i Tromsø

Kvalifikasjoner

 • Godkjent turnustjeneste/LIS 1 
 • Norsk autorisasjon som lege
 • Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig
 • Relevant yrkeserfaring og klinisk erfaring blir vektlagt
 • Erfaring fra DIPS er en fordel, men opplæring vil bli gitt

Personlige egenskaper

 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Bidrar positivt til et godt faglig og kollegialt miljø
 • Evne til medisinsk tverrfaglig teamarbeid
 • Evne til å håndtere stressende situasjoner på en god måte
 • Gode kommunikasjonsevner, både ovenfor pasienter og kolleger
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Stillinger: 4

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Vikariat

Stillingsprosent: 100

Webcruiter-ID: 4588658431

Parkveien 95, 8007 Bodø, Norge

Map

Kontaktinformasjon

Cecilie Vasset

Avdelingsleder

996 02 738imageb95iu.pngNordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø.

Nordlandssykehuset ser verdien av mangfold i et godt arbeidsmiljø, og oppfordrer kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke stilling hos oss.

Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no.
Følg eller kontakt oss på: FacebookLinkedInYouTube eller Twitter

imageugq7c.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Lege, Lege i spesialisering

 • Arbeidsgiver

  Nordlandssykehuset HF

 • Sted

  Bodø

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2022-12-11

 • Publiseringsdato

  2022-11-23

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!