Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Københavns Universitet

Prodekan for forskning, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet

Publisert 2022-06-23 17.24
Søknadsfrist: 2022-08-08

image22fb4o.pngPå Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) søger vi en ny prodekan for forskning. SUND er med sine 3.200 forskere, heraf 1.790 ph.d.-studerende, og ca. 8.000 studerende blandt de største fakulteter på Københavns Universitet. Fakultetet placerer sig helt i top både i Norden og i Europa samt højt på verdensplan og har en omsætning på mere end 3 mia. kr. årligt.

Du har lyst til at indgå i fakultetets topledelse og spille en afgørende rolle på det sundhedsvidenskabelige forskningsområde – både på de indre og på de ydre linjer. Indadtil bliver du brobygger mellem fakulteter og institutter, hvor du skal være med til at sikre de bedste betingelser for vores forskere, så infrastruktur, rekruttering og administration understøtter SUNDs fortsatte placering i den absolutte top. I relation til omverdenen skal du bl.a. varetage dialogen med offentlige og private fonde samt andre vidensorganisationer og aktører på det sundhedsvidenskabelige felt.

Du er en internationalt anerkendt forsker inden for et af fakultetets fagområder, du har erfaring med forskningsledelse, og du har tæft for økonomi og administration. Du er en visionær holdspiller med et sikkert blik for medarbejderinddragelse, og du har stærke kommunikative evner.

Læs det fulde stillingsopslag og den fulde jobprofil på www.jobportal.ku.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Her er også et link til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til dekan ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Bente Merete Stallknecht på tlf. 2875 7540 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231.

Ansøgningsfristen er den 8. august 2022. Forventet tiltrædelse er den 1. oktober 2022 eller snarest derefter.imageh4ebl.pngKøbenhavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Ansøgningsfrist: 08-08-2022
Tiltrædelsesdato: Start hurtigst muligt
Kategori: Ledelse
Arbejdssted: Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Prodekan for forskning

 • Arbeidsgiver

  Københavns Universitet

 • Sted

  København

 • Land

  Danmark

 • Søknadsfrist

  2022-08-08

 • Publiseringsdato

  2022-06-23

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!