Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Unicare Landaasen AS

Legespesialist søkes til Unicare Landaasen

Publisert 2021-01-14 10.25
Søknadsfrist: 2021-01-27

imager2u2a.png

Unicare Landaasen as, Unicare imaged20ht8.png

Unicare Landaasen AS er et av de største rehabiliteringssentrene i Helse Sør-Øst, og ligger idyllisk til ca. 25 km nord-øst for Gjøvik. Vi har 65 døgnplasser innen hjerte, rygg/ muskel- skjelett (MSU), tinnitus/ sanseforstyrrelser, benamputasjon og kreft. Personalet i helseavdelingen består av legespesialister, fysioterapeuter, ergoterapeut, sykepleiere, psykolog, kognitiv terapeut, sosionom, audiograf, audiopedagog og ernæringsrådgiver som er organisert i tverrfaglige team.

Unicare Landaasen søker legespesialist i 50 - 80 % stilling. Vi søker etter en person med interesse for rehabilitering og det er ønskelig med relevant erfaring. Vi er en del av Unicare Rehabilitering som satser på sine ansatte gjennom strukturerte planer for kompetanseheving og faglig samarbeid på tvers av virksomhetene.
Unicare Rehabilitering deltar i større forsknings- og utviklingsprosjekter forankret i Unicare sitt FoU-nettverk og fagnettverk for legespesialistene. Enheten kan tilby dyktige og faglig engasjerte kollegaer, gode muligheter for videre utvikling og godt arbeidsmiljø.

Som legespesialist hos Unicare Landaasen vil du ha en viktig rolle og funksjon i våre tverrfaglige team, og dermed aktivt delta i pasientens rehabiliteringsprosess med en helhetlig tankegang og behandlingsperspektiv.
Er du rette kandidat og ønsker det, er det aktuelt at du får det medisinskfaglig ansvar ved Unicare Landaasen. Da vil du inngå i bedriftens lederteam, og du vil ha en viktig rolle i utviklingen av våre delytelser.

 • Oppgaver knyttet til undervisning og veiledning av pasienter
 • Kliniske konsultasjoner
 • Legemiddelhåntering
 • Vurdering av henvisninger som fast medlem av inntaksteamet
 • Ønskelig med spesialisering innen indremedisin eller allmennmedisin 
 • Interesse for rehabilitering, gjerne med relevant erfaring
 • Må ha norsk autorisasjon
 • Må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Gode samarbeidsevner 
 • Motivasjon for tverrfaglig samarbeid og faglig utvikling
 • Engasjert, gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å motivere og veilede
 • Faglige utfordringer (mulighet for forskning)
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Nytenkning om helse
 • Utviklende arbeidsmiljø
 • Lønn etter avtale
 • Vi vil være behjelpelige med leie av bolig i nærheten av Unicare Landaasen
 • Stillinger: 1
 • Heltid / Deltid: Deltid
 • Ansettelsesform: Fast
 • Stillingsprosent: 80
Webcruiter-ID: 4333173274

Landåsvegen 747, 2861 Landåsbygda, Norge

imagebtqzf.png

Toril Skinnerud
Avdelingsleder
61 12 40 28
 
Øystein Torp
Daglig leder
48230070
image0o6tq.png

Unicare er et av Norges største private helseforetak, med 3000 ansatte. Vi leverer tjenester innen tverrfaglig, spesialisert rehabilitering, bedriftshelse, psykisk helse, sykehjem, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barnevern og boliger for personer med sammensatte behov. Vi drifter også ti Vårdcentraler i Sverige. Våre tjenester leveres til store bedrifter, helseforetak, kommuner og til private. Unicare er i sterk vekst og det er økende etterspørsel etter våre tjenester. Engasjementet og omtanken for enkeltmennesket gjør Unicare til et godt valg, også for deg som arbeidstaker.

Unicare Landaasen er et av de største rehabiliteringssentrene i Helse Sør-Øst, og ligger idyllisk til ca. 25 km nord-øst for Gjøvik. Sammen med ti andre sentere på Østlandet, Vestlandet og i Midt-Norge utgjør vi Unicare Rehabilitering. Vi har 75 døgnplasser innen hjerte, rygg/muskel- skjelett (MSB), tinnitus, benamputasjon og kreft. Personalet i helseavdelingen består av leger, fysioterapeuter, sykepleiere, psykologer, sosionom, kognitiv terapeut, audiograf, audiopedagog og ernæringsrådgiver som alle er organisert i tverrfaglige team.

Med «Mot til å mestre» som felles visjon jobber vi med aktiv rehabilitering etter verdiene «Engasjert – Kompetent – Respektfull». I Unicare Rehabilitering finner du høy faglig kompetanse, kvalitetsikret med målbar og varig behandlingseffekt i samhandling med pasientenes nettverk. Pasientene deltar aktivt i utformingen av sine egne rehabiliteringsprosesser og oppfølgingsplaner.

imagecy5co.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Lege, Overlege / spesialist

 • Arbeidsgiver

  Unicare Landaasen AS

 • Sted

  Landåsbygda

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2021-01-27

 • Publiseringsdato

  2021-01-14

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

KOMMUNELEGER VARSLER OM HØYT ARBEIDSPRESS

Bilde av Carl Magnus Jensen, kommuneoverlege i Eidsvoll og Hurdal

Kommunelege: – Det har blitt mange tøffe samtaler

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!