Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Aleris

Vi søker legespesialister til heltid- og deltidsstillinger, Aleris

Publisert 2020-11-12 10.45

Vil du jobbe med pasienter og ikke papirarbeid?

Som lege hos oss får du mye tid med pasienten og lite tid går bort til administrative oppgaver. Hos Aleris får du som lege et velfungerende støtteapparat rundt deg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene og faget i fokus. Vi kan tilby varierte arbeidsdager i et bredt fagmiljø, effektiv drift og logistikk, og ikke minst et godt og trivelig arbeidsmiljø.

imagezu5gc.png

Nå vokser vi ved alle våre 14 sykehus og medisinske sentre og trenger derfor flere dyktige legespesialister som ønsker å gjøre en forskjell i våre pasienters liv. Du bestemmer selv hvor mye du vil jobbe.

Vi søker følgende legespesialister til heltid- og deltidsstillinger:

HUDLEGE • NEVROLOG • ALLMENNLEGE • KARKIRURG • ANESTESILEGE • REVMATOLOG • ENDOKRINOLOG • LUNGELEGE • GYNEKOLOG • GERIATER • PROKTOLOG • INDREMEDISINER • ORTOPED • UROLOG • ØRE-NESE-HALS • GASTROENTEROLOG

Aleris er et innovativt og fremoverlent helseforetak som ønsker å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi tar i bruk ny teknologi, kunnskap og nye medisiner som gir oss mulighet til å hjelpe stadig flere.

Er du nysgjerrig på å jobbe som legespesialist i Norges største private helseforetak?

Ta kontakt! Send en enkel søknad direkte til vår HR-direktør Knut Sandvold. Eller ring han på 916 24 010

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Allmennlege, Andre legestillinger, Lege, Overlege / spesialist

 • Arbeidsgiver

  Aleris

 • Sted

  Hele Norge

 • Land

  Norge

 • Publiseringsdato

  2020-11-12

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

DM Arena Digital: Lungekreft & screening

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!