Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Overleger anestesiologi, Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Publisert 2020-06-25 13.17
Søknadsfrist: 2020-08-15

image6y4q.png

Seksjon helikopter (RW), Luftambulanseavdelingen UNN HF
Seksjon RW er en del av Luftambulanseavdelingen i Akuttmedisinsk klinikk UNN HF. Seksjonen har det medisinske ansvaret for ambulansehelikopterbasen i Tromsø (Tromsø HEMS), ambulansehelikopterbasen på Stangnes/Harstad (Evenes HEMS), redningshelikopterbasen på Svalbard (AWSAR Svalbard) og den midlertidige COVID-19 helikopterbasen (COVID-19 AA) som er etablert i Tromsø. Helikopterseksjonen er en av landets største, og vil på sikt omfatte rundt 30 operative luftambulanseleger. Seksjon har over 2000 forespørsler om oppdrag årlig i subarktiske og arktiske strøk, og driver fagutvikling og forskning med utgangspunkt i disse operasjonene i tett samarbeid med intrahospitale fagmiljø i UNN HF og Norges Arktiske Universitet (UiT). Seksjonen utøver spesialoppdrag av typene kuvøse, ECMO/mekanisk assist og CBRNE Epishuttle, og arrangerer ulike kurs/fagsamlinger for RW-personell. Seksjonen skal også ha medisinsk ansvar på den kommende redningshelikopterbasen i Tromsø (AWSAR Tromsø) som forventes å bli operativ våren 2022. Seksjonen har også flere interessante og utfordrende lederfunksjoner som ivaretas av seksjonens LA-leger, og er regelmessig involvert i regionalt og nasjonalt systemarbeid av ulike oppdragsgivere.

Stillingene
Det utlyses i denne omgang to nye stillinger der leger vil tilsettes i 30 - 50% i Luftambulanseavdelingen UNN HF. I praksis omfatter dette 6 - 8 uker vaktjeneste og 10 arbeidsdager til kurs/fagsamlinger per år. LA-legene vil tjenestegjøre på en eller flere av seksjonens baser, og kan ved behov også kombinere HEMS- og AWSAR-tjeneste. Interesserte søkere bes kontakte avdelingsleder Luftambulanseavdelingen UNN HF, eller seksjonsoverlegen for seksjon RW for mer informasjon.

Regionene og fritidsaktiviteter
Nord-Norge og Tromsø tilbyr spektakulær alpin og maritim natur som legger til rette for padling, dykking, båtliv, skiturer, klatring og fjellturer. Vi har et godt klima og kan lokke store og små med et landskap som ikke finnes andre steder. Festivaler og den nordnorske befolkningen sikrer et rikt kulturliv, og unike oppvekstvilkår for familier. Næringslivet i regionen opplever en sterk vekst innen fiske, olje, gass og mineralutvinninger. Norges Arktiske Universitet (UiT) er akademisk motor i landsdelen, og det finnes flere andre gode etablerte utdanninger på høyskolenivå.

Ansettelsesprosessen
Ansettelsesprosess omfatter søknad, intervju og seleksjon i Tromsø hvor søkene eksponeres for luftambulansetjeneste og teamarbeid. Plettfri vandel, god helse, personlig egnethet, tilfredsstillelse av kravene i standard for luftambulanseleger forutsettes. Sivil sikkerhetsklareing vil kreves. Søknadsfrist er satt til 15. august 2020.

Lenker
Standard for luftambulanseleger
Luftambulansetjenesten HF

Arbeidsoppgaver

 • Luftambulanselegene vil tjenestegjøre i delstillinger mellom 30 - 50% i Luftambulanseavdelingen.
 • Vi stiller i utgangspunktet krav om at legene samtidig tjenestegjør i anestesi- og/eller intensivavdeling og tar del i vaktrelevant tjeneste.

Kvalifikasjoner

 • Spesialist i anestesiologi (norsk godkjenning)
 • Norsk eller skandinavisk språk må beherskes svært godt
 • Viser til ”nasjonal standard for luftambulanseleger”

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner
 • Evne til å jobbe i team under press og ta raske beslutninger
 • Tilpasningsdyktig, fleksibel og positiv innstilling
 • Utadvendt og imøtekommende
 • Opptatt av å bidra positivt til arbeidsmiljøet
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 • Vi oppfordrer anestesiologer fra nord-norske sykehus til å søke.

Vi tilbyr

 • Muligheten til å videreutvikle et etablert og innovtivt fagmiljø på ulike lokasjoner
 • Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø
 • Fjord, fjell og vakker natur rett utenfor døren
 • Heltid / Deltid: Deltid
 • Ansettelsesform: Fast
 • Stillingsprosent: 50
 • Stillinger: 2

Webcruiter-ID: 4247757992

Vi ønsker ikke henvendelser fra firma som formidler søkere. 

Arbeidssted: Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø, Norge

imageeobpa.png

Kontaktinformasjon

Bård Stian Rannestad
Seksjonsoverlege
776 69 601 / 90 83 58 26

Unni Haug
Avdelingsleder
415 88 433

imageelqvj.pngUniversitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere.

Les mer om oss.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

image4st8.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Overlege / spesialist

 • Arbeidsgiver

  Universitetssykehuset Nord-Norge HF

 • Sted

  Tromsø

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2020-08-15

 • Publiseringsdato

  2020-06-25

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

OSLO KOMMUNE OM OMSTRIDT JOURNALPROSJEKT

Helseråd Robert Steen

– Uaktuelt å forplikte oss ytterligere før vi får svar

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!