Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Abonnere
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Sunnaas sykehus HF

Fagdirektør, Sunnaas sykehus HF

Publisert 2020-05-13 13.43

imageeaaf.png

Sunnaas sykehus HF tilbyr høyspesialisert rehabilitering til mennesker som har vært utsatt for alvorlig sykdom eller skade. Sykehuset er Norges største spesialsykehus innen fysikalsk medisin og rehabilitering og ett av elleve helseforetak i Helse Sør-Øst. Sunnaas sykehus har hovedsaklig regionale, men også nasjonale oppgaver, og er et sykehus med universitetsfunksjoner.
Sunnaas sykehus er akkreditert etter de internasjonale standardene til Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities, CARF. Du kan lese mer om sykehuset på vår nettside eller se en film om våre pasienter.

Fagdirektør

Sunnaas sykehus skal være "en vei videre" for våre pasienter. Vi er Norges ledende sykehus innen medisinsk rehabilitering og vi ønsker å bidra som en sterk premissleverandør i arbeidet med å sikre en bærekraftig utvikling av spesialisthelsetjenesten generelt og rehabiliteringstjenestene spesielt.

Til dette arbeidet ser vi nå etter vår neste fagdirektør. Vi ser etter deg som er en ambisiøs og løsningsorientert leder som brenner for kvalitets- og forbedringsarbeid. Du vil være en viktig ambassadør for sykehusets fagområder regionale og nasjonale fora,  og du må være faglig sterk og inneha et sterkt systemfokus. Du har det strategiske overblikket og har god organisasjonsforståelse. Du må kunne kommunisere tydelig og med trygghet, og du drives av å videreutvikle et fremragende fagmiljø.

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med komplekse tverrfaglige problemstillinger. Du vil være administrerende direktørs medisinskfaglige rådgiver, inngå i foretaksledelsen og ha lederansvar for egen avdeling. Du vil samarbeide tett med de etablerte fagmiljøene innen forskning og klinikk og være en strategisk pådriver for videre fagutvikling og -satsning.

Vi søker kandidater med bakgrunn fra fysikalsk medisin og rehabilitering eller nevrologi, og utdanning minimum som cand.med. Har du erfaring fra overordnet ledelse, klinisk arbeid i spesialisthelsetjenesten og/eller forskning vil det være en fordel.

 • Heltid / Deltid: Heltid
 • Ansettelsesform: Fast
 • Stillingsprosent: 100

Ta gjerne konfidensiell og uforpliktende kontakt med Randi Flugstad eller Liv S. Bøe, partner i Amrop Delphi.

Søknad merkes A003018 sendes kontakt@amropdelphi.no så snart som mulig innen 27.05.2020. 

Bjørnemyrveien 11, 1453 Bjørnemyr, Norge

imagecueh9.png

Liv S. Bøe
Partner Amrop Delphi
23 33 27 70
Randi Flugstad
Senior rådgiver Amrop Delphi
23 33 27 70
imageb2ic.png

image92o8l.png

image9yryc.png

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Direktørstillinger, Leder

 • Arbeidsgiver

  Sunnaas sykehus HF

 • Sted

  Bjørnemyr

 • Land

  Norge

 • Publiseringsdato

  2020-05-13

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!