Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Aleris Kreftsenter

Onkolog søkes til Aleris Kreftsenter

Publisert 2020-01-07 16.02
Søknadsfrist: 2020-02-01

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Vi har 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus og medisinske sentre, 14 røntgenavdelinger og Norges eneste private kreftsenter. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

Se vår hjemmeside: www.aleris.no

Aleris Kreftsenter er Norges største private kreftsenter og holder til i nyoppussede, moderne lokaler på Frogner i Oslo. Vi tilbyr kreftdiagnostikk og innovativ behandling, ofte lenge før det er tilgjengelig i det offentlige. Nå behandler vi nærmere 150 pasienter i året, og vi opplever stadig økende pågang av pasienter som ønsker siste nytt innen veldokumentert diagnostikk og behandling, eller en second opinion. Innovasjon står i høysetet hos oss, og vi vurderer kontinuerlig dokumentasjonen bak nye metoder og behandlinger. Vi søker nå etter en dedikert onkolog som har lyst til å være med i videreutviklingen av vårt tilbud – og som trives i et dynamisk, fremoverlent miljø med fokus på ny kunnskap innen vårt fagfelt.   

Hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig miljø med kompetente og erfarne fagfolk innenfor en rekke fagområder. Vi er samlokalisert med radiologer med blant annet spesialkompetanse innen utredning prostata- og brystkreft, og vi har dessuten et sterkt fagmiljø innen urologi og utredning av urologisk cancer. Aleris har dessuten Norges eneste private PET/CT.  

Totalt sett har Aleris nærmere en million pasientbesøk i året. Vi har avtale med samtlige regionale helseforetak. Over halvparten av pasientene ivaretar vi på vegne av det offentlige, mens de resterende betaler selv eller bruker sin helseforsikring.

Vi søker deg som har solid faglig kompetanse, gode samarbeidsevner og et stort hjerte for pasientene. Erfaring innen medikamentell onkologi vektlegges.   

Hos oss vil du som lege ha et velfungerende team og etablert støtteapparat rundt deg. Dermed får du som lege de beste forutsetninger for å sette pasienten i fokus. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et hyggelig arbeidsmiljø. For Aleris er det viktig å legge til rette for faglig utvikling og kontinuerlig oppdatering, og vi dekker blant annet årlige kongressreiser. Aleris har også et eget forsknings- og utviklingsfond der helsepersonell årlig kan søke om prosjektmidler.  

Kontakt administrerende direktør Mia Grundstrøm (mia.grundstrom@aleris.no, tlf. 938 68 462) for nærmere opplysninger om stillingen.   

Søknadsfrist 1. februar.

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Onkolog

 • Arbeidsgiver

  Aleris Kreftsenter

 • Sted

  Oslo

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2020-02-01

 • Publiseringsdato

  2020-01-07

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Organdonasjons-striden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!