Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Smil Tannlegesenter

Vi ser etter en dyktig tannlege til vår tannklinikk i Oslo

Publisert 2019-01-04 09.24

Vi ser etter en dyktig tannlege til vår tannklinikk i Oslo

Smil Tannlegesenter er en moderne tannlegekjede i Oslo. Vi har klinikker i Nydalen og Oslo sentrum, mellom Nationaltheatret og Stortinget. Vi tilbyr både enkle og avanserte tannbehandlinger som implantat, tannkrone, og kirurgisk fjerning av tenner. I tillegg har vi spisskompetanse innen estetisk tannbehandling som tannbleking, skallfasetter, og usynlig tannregulering. Våre tannleger har tilleggskompetanse i tannlegeskrekk. Vi benytter det aller nyeste innen tannmedisinsk utstyr. Dette gir en optimal behandling for pasienten, men er naturligvis også til stor fordel for tannlegen og tannhelsepersonalet. Klinikkene har stort fokus på faglig kompetanse og det settes av midler til stadig kompetanseheving blant samtlige i tannhelseteamet.

Du vil som tannlege jobbe i parallell med andre tannleger i samme skift. Dette er fordelaktig for å kunne ha faglige diskusjoner og bistand under utfordrende behandlinger. Vi tilbyr gode personlige og faglige utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Du bør fortrinnsvis ha minimum ett års erfaring som tannlege, men nyutdannede tannleger oppfordres også til å søke. Den rette kandidaten vil vurderes i rollen som fagsjef på tvers av klinikkene. Send oss en kortfattet søknad og CV via våre websider https://smiltannlegesenter.no/

Kvalifikasjoner:

 • Godkjent norsk autorisasjon som tannlege
 • Du må beherske norsk godt både skriftlig og muntlig. 
 • Gode samarbeidsevner og fleksibilitet 
 • Det vil være en fordel med klinisk erfaring
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Tannlege

 • Arbeidsgiver

  Smil Tannlegesenter

 • Sted

  Nydalen og Oslo sentrum

 • Land

  Norge

 • Publiseringsdato

  2019-01-04

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!

DM Arena-møter