Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Klinikksjef, Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken, Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Publisert 2017-06-26 15.20
Søknadsfrist: 2017-08-13

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.

Kirurgi, - kreft og kvinnehelseklinikken (K3K) er lokalisert i Tromsø, Narvik og Harstad, og har over 650 medarbeidere. Klinikken har ansvar for hoveddelen av bløtdelskirurgi, kreftkirurgi, for fødselsomsorg, gynekologi, plastikk- og rekonstruktiv kirurgi, strålebehandling, samt medikamentell og lindrende kreftbehandling i Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN).

Klinikken ivaretar tunge lokalsykehusoppgaver i UNNs tre sykehus og høyspesialisert kirurgi og kreftbehandling, prenatal medisin, har verdens nordligste infertilitetsklinikk (IVF) og har ansvar for Nasjonalt kompetansesenter for inkontinens og bekkenbunnlidelser(KIB). UNNs ernæringssenter, Regionalt kompetansesenter for lindrende behandling (Lindring i Nord) og Prostata-senteret. Pasienthotellene i UNN HF med Nord-Europas største pasienthotell - Pingvinhotellet i Tromsø - driftes av klinikken på vegne av UNN HF. Universitetsklinikkens oppgaver innen forskning, utdanning og innovasjon innen klinikkens fagområder er høyt prioritert.

Klinikksjef Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken (K3K)
Vi søker en leder med dokumentert kunnskap, kompetanse, innsikt og forståelse for klinikkens oppdrag. Stillingen er tillagt ansvaret for den samlede faglige og administrative virksomheten i klinikken. Klinikksjef rapporterer til administrerende direktør og deltar i direktørens ledergruppe.

Som leder i UNN kan du forvente
Spennende faglige og ledelsesmessige utfordringer i en tid hvor UNN jobber med utvikling av et gjennomgående system og kultur for ledelse av kontinuerlig forbedring. Vi forventer at søker oppfyller de nasjonale lederkrav for helsetjenesten ved å være ansvarlig, handlekraftig, endringsvillig, kommuniserende, inspirerende og helhetstenkende.

Kvalifikasjoner
Det søkes kandidater som har et kunnskaps- og erfaringsmessig fundament som setter vedkommende i stand til å ivareta strategiske, faglige, mellommenneskelige, og administrative funksjoner som klinikksjef i et universitetssykehus. Det kreves helsefaglig utdanning, fortrinnsvis utdanning som lege eller sykepleier. Utdanning eller dokumentert erfaring innen ledelse og administrasjon av større kliniske enheter forutsettes. Erfaring i ledelse av forskning, utdanning, innovasjon og forbedringsarbeid vil bli vektlagt. UNNs lederstruktur er basert på team-ledelse og dokumentert erfaring i teamarbeid vil også bli vektlagt, likeså personlig egnethet.

Vi tilbyr
Lønn etter avtale
Tiltredelse etter avtale

Nøkkelinformasjon:

 • Ref. nr.: 3473157140
 • Stillingsbrøk: 100%
 • Fast
 • Antall stillinger: 1

Kontaktinfo:

Tor Ingebrigtsen, Adm. direktør, 911 99 843

Marit Lind, Viseadm. direktør. 416 10 569

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Leder

 • Arbeidsgiver

  Universitetssykehuset Nord-Norge HF

 • Sted

  Tromsø

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2017-08-13

 • Publiseringsdato

  2017-06-26

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

TILSKUDD TIL REKRUTTERING AV FASTLEGER

Har delt ut 9,8 millioner kroner1

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!