Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Ledig jobb


Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus

Direktør, SiO Helse, Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus

Publisert 2017-04-21 12:47
Søknadsfrist: 2017-05-11

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer velferdstjenester til 65 000 studenter ved Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus, BI og 23 andre høgskoler i regionen. Gjennom et gjensidig forpliktende samarbeid med utdanningsinstitusjoner og studenter skal SiO bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning. SiOs tilbud inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehage, kafeer og treningstilbud. SiO har ca 600 ansatte og en omsetning på 1,1 MRD NOK. For mer informasjon, se www.sio.no.

SiO Helse har ca 90 ansatte fordelt på 4 sentrale lokasjoner; Blindern,  BI Nydalen, Sentrum og Majorstuen/Colosseum. SiO Helses tilbud skal bidra til studiemestring og en bedre helse for studentene gjennom et riktig dimensjonert og sammensatt tilbud. Tilbudet omfatter allmennleger, psykologer, psykiatere, tannleger, annet helsepersonell og sosionomer.

Vi søker en erfaren og ambisiøs leder med god kjennskap til helsesektoren til å lede videreutviklingen av helsetjenestene i SiO. SiO Helse skal være et førstevalg for våre studenter gjennom et tydelig pasientfokus, høy tjenestekvalitet og en faglig sterk kultur.  En sentral oppgave er å videreutvikle tjenestene gjennom økt tverrfaglig samarbeid og tilgjengelighet. Vi ønsker en direktør som vil ha fokus på å utnytte teknologiske løsninger for effektiv og enkel pasientdialog.

Som direktør for SiO Helse må du trives med operativ drift, samtidig som du har evnen til langsiktig, strategisk arbeid. Aktuelle kandidater har relevant ledererfaring fra helsesektoren, og har gjerne bakgrunn som spesialist i allmennmedisin, psykologspesialist eller psykiater. 

Du er faglig trygg, samarbeidsorientert og har gjennomføringskraft. Du leder ved å inspirere, sette klare mål og vise vei gjennom gode resultater og relasjoner. SiO ønsker ledere som evner å engasjere og mobilisere medarbeiderne, og som ser de mulighetene som ligger i samfunnsoppdraget.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg på tlf. 402 00 999 eller Ann-Kristin Nyrønning i BackerSkeie executive search, tlf. 920 85 397.  

Søknad med CV bes registrert innen 11. mai 2017 via «din karriere» på www.backerskeie.no

Søk!

Informasjon

 • Tjeneste

  Direktørstillinger

 • Arbeidsgiver

  Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus

 • Sted

  Oslo

 • Land

  Norge

 • Søknadsfrist

  2017-05-11

 • Publiseringsdato

  2017-04-21

 • Søk!

Nyheter fra startsiden

NY BEHANDLING AV HJERNESLAG

– Overordnet styring er viktig1

Spesialisthelsetjeneste

Må sende vevsprøver i taxi2

SENDER HENVISNINGER I POSTEN

Ledelsen i Helse Sør-Øst: – Flaut6

SLV-JA TIL IMMUNTERAPI SOM FØRSTELINJEBEHANLDING

– Budsjettkonsekvenser på flere 100 millioner kroner1

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!