Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Nobelprisvinner James Allison har signert en avtale med norske Lytix Biopharma. Allison skal være rådgiver i utviklingen av Lytix' kreftbehandling. Bildet ble tatt i 2016, da Dagens Medisin møtte Allison på kreftkongressen ASCO.

Nobelprisvinner James Allison har signert en avtale med norske Lytix Biopharma. Allison skal være rådgiver i utviklingen av Lytix' kreftbehandling. Bildet ble tatt i 2016, da Dagens Medisin møtte Allison på kreftkongressen ASCO. Foto: Carl Magnus Hake

Norsk selskap kapret nobelprisvinner

Annons:

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!