Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Plenary session: – Skuffende for sarkom og pankreas-kreft

Nyheter inn GI-kreft, prostata og sarkom er sluppet på ASCO. Hør ekspertenes dom i DM TV ASCO.

«Plenary sessions» er hovedprogrammet på ASCO. I denne sendingen snakker to av Norges ledende eksperter på gastrointestinal (GI) kreft – Halfdan Sørbye fra Haukeland, og Hanne Hamre på Ahus – om de viktigste funnene på sitt fagområde.

Den andre delen av sendingen handler om blant annet prostatakreft og sarkom. Torgrim Tandstad fra St. Olavs Hospital, Øyvind Bruland på Radiumhospitalet og Daniel Heinrich ved Ahus stiller i DM-studioet i Chicago.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!