Ny direktør i Sykehusbygg HF

Styret i Sykehusbygg HF har ansatt Terje Bygland Nikolaisen som ny administrerende direktør.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Nikolaisen er utdannet sivilingeniør. I perioden 2005 til 2018 har han vært ansatt i COWI AS, siden 2010 som administrerende direktør.

Terje Bygland Nikolaisen er ny direktør i Sykehusbygg. Foto: Sykehusbygg

– Bygging av samfunnskritiske og samfunnsnyttige bygg, og infrastruktur av stor nasjonal betydning, har alltid fascinert og inspirert meg, uttaler Terje Bygland Nikolaisen i en pressemelding.
– Sykehus-Norge står ovenfor kolossale utbyggingsoppgaver med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig de nærmeste årene. Sykehusbygg vil ha en sentral rolle i dette viktige og meningsfulle arbeidet. Jeg har fulgt Sykehusbygg siden etableringen i 2014, og ser virkelig frem til å bli kjent med selskapet fra innsiden og bidra til videreutvikling i tett samarbeid med dyktige medarbeidere og eiere, sier Nikolaisen videre.

– Med Nikolaisen som administrerende direktør har vi funnet fram til en leder som vet hvordan prosjekt skapes, planlegges, finansieres og realiseres. I tillegg til god bransjekunnskap har han i møtet med styret vist at han har stor forståelse og kunnskap om sykehusutbygging, Sykehusbygg HF og leverandørindustrien, uttaler Ivar Eriksen, styreleder i Sykehusbygg.

Powered by Labrador CMS