Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Vil slå sammen den norske og den engelske stamcellestudien

Overlege Lars Bø, leder for Nasjonal kompetansetjeneste for multippel sklerose (MS) kan fortelle om et spennende møte med fagkolleger under årets ECTRIMS.

Annons:

BERLIN / EKSTRA FRA ECTRIMS 2018: Se innslaget ovenfor hvor Lars Bø, Leder for nasjonal kompetansetjeneste for MS og ansvarlig for RAM-MS-studien, forteller om et møte med engelske fagkolleger, under årets kongress.

Ifølge overlegen kan et samarbeid bety mye for studiens totale antall pasienter.

Kommentarer

 • Tk 13.10.2018 12.21.41

  Norske nevrologer er konservative - kanskje ikke i forhold til europeiske - men i forhold til stamcelle behandling. Også Sverige opplevde da de gjennomførte sin første studie ar nevrologer ikke ville henvise pasienter til studien. I Norge regner jeg med at de som hører Ous til må sloss for årlig henvist, da Ous miljøet ikke er sørlig entusiastiske i forhold til stamcelle behandling. Hvorfor de er motstander er ikke lett å forstå og de greier ikke helt gjøre rede for det heller.

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!