Klinikkleder Lena Gjevert ved OUS går av

Lena Gjevert slutter som klinikkleder i medisinsk klinikk og blir prosjektdirektør i  direktørens stab. 

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Etter 10 år som klinikkleder går Lena Gjevert over i ny stilling som prosjektdirektør , 1. oktober. Foto: OUS

Etter 10 år i stillingen som øverste leder for Medisinsk klinikk og en del av toppledelsen ved landets største sykehus, har Gjevert valgt å be om avløsning som klinikkleder.

Gjevert ønsker ikke å kommentere jobbskiftet overfor Dagens Medisin, men viser til meldingen som er lagt ut på sykehusets intranett.

Kort melding

I en kort melding der, kan ansatte blant annet lese følgende: «Oslo universitetssykehus trenger solid kompetanse i omstillingsarbeidet og i arbeidet med nye driftsmodeller når nye bygg skal realiseres. Lena Gjevert har takket ja til å delta i dette arbeidet og blir prosjektdirektør i direktørens stab fra 1. oktober. Hun vil fortsette å lede Lean-nettverket i OUS».

Gjevert er utdannet jordmor i hjemlandet Sverige, og har lederutdanning fra Norge. Hun kom som jordmordvikar til Aker sykehus på 90-tallet. Gjevert ble overjordmor samme sted, før hun raskt klatret videre i systemet og ble klinikkleder.

I mer enn 10 år han hun nå vært leder for medisinsk klinikk ved OUS. I perioden har sykehuset og klinikken vært i gjennom store og krevende omstillingsprosesser.  

Powered by Labrador CMS