TOPPER KÅRING: AbbVie, ved daglig Lena Nymo Helli, topper kåringen som arrangeres av konsulentselskapet Great Place to Work. Foto: AbbVie

Legemiddelselskap kåret til Norges beste mellomstore arbeidsplass

AbbVie topper kåringen til konsulentselskapet Great Place to Work for andre år på rad.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Konsulentselskapet Great Place to Work utfører årlig en kåring av Norges beste arbeidsplasser. I år topper legemiddelselskapet AbbVie kåringen i kategorien for selskaper med mellom 50 og 200 ansatte.

Også i fjorårets kåring, samt i 2014, hadde denne kategorien AbbVie på topp, mens legemiddelselskapet kom på andre plass i 2015 og 2016.

Jobbet for å bli attraktiv
Ifølge AbbVie er det jobbet mye de siste ti årene for å gjøre det amerikanske selskapets norske hovedkontor til et attraktivt sted å jobbe.

– Vi ønsker å tiltrekke oss, utvikle og beholde flinke folk, og vi jobber derfor hver dag med å utvikle et godt arbeidsmiljø og en god organisasjonskultur. Lederutvikling, god lederopplæring, sikrer gode ledere som igjen gir et bedre arbeidsmiljø. Dessuten forsøker vi å legge godt til rette for at alle som jobber hos oss skal ha en fleksibel hverdag uten kjernetid på kontoret, uttaler daglig leder Lena Nymo Helli i en pressemelding.

Drøyt 20.000 har svart
Kåringen er basert på spørreundersøkelser utført blant de ansatte, i tillegg til en såkalt kulturanalyse av bedriften, for selskaper som selv har valgt å bli sertifisert av Great Place to Work.

Ifølge konsulentselskapet er årets kåring basert på svar fra rundt 22.000 arbeidstakere.

Powered by Labrador CMS