Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

GA ETTER FOR ORDFØREREN: Administrerende direktør i Helse Nord RHF, Lars Vorland, ga etter for Troms fylkeskommune og KS Troms Helse Nords krav om å utsette valget av nytt UNN-styre. Arkivfoto.

GA ETTER FOR ORDFØREREN: Administrerende direktør i Helse Nord RHF, Lars Vorland, ga etter for Troms fylkeskommune og KS Troms Helse Nords krav om å utsette valget av nytt UNN-styre. Arkivfoto.

Trekker styresak om nytt UNN-styre

Administrerende direktør i Helse Nord RHF, Lars Vorland, besluttet mandag kveld å trekke styresaken om valg av nye styrer.

Annons:
- Bakgrunnen er ønsket fra Troms Fylkeskommune og KS Troms om mer tid til å foreslå kandidater til UNN-styret, sier Lars Vorland.

Saken skulle opprinnelig behandles i styremøtet tirsdag.

Dagens Medisin har tidligere skrevet at ordføreren i Tromsø, Kristin Røymo (Ap), har krevd at styreoppnevnelsen ved UNN utsettes.

Utsettes til15. mars
Styret i Helse Nord RHF skal velge nye styrer i Helse Nord i et ekstraordinært styremøte i Helse Nord RHF 15. mars 2018, skriver de i en pressemelding.

I februar trakk styreleder, nestleder og administrerende direktør ved UNN seg, som følge av trusselsaken.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   4 + 4 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyheter fra startsiden

STYRELEDEREN I HELSE NORD BLE TRUET

Iverksetter gransking etter trussel-saken 3

DATA FRA GLOBAL BURDEN OF DISEASE

– Har ikke tatt hjernesykdommer alvorlig nok

Vi besøkte det amerikanske toppsykehuset

Bli med inn på Mayo Clinic5

RAPPORT OM FASTLEGENES TIDSBRUK

Fastlegene reagerer på uttalelsene fra KS8

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!