Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Innkaller UNN-styret

Ekstra styremøte ved UNN torsdag.

Annons:
Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Styret i UNN innkalles torsdag ettermiddag inn til et møte i forbindelse med trussel-påstandene som Helse Nord-styreleder Marianne Telle har fremsatt mot UNN-direktør Tor  Ingebrigtsen, skriver Nordlys.

Styret i UNN deltar sammen med Helse Nord-styreleder Marianne Telle og styrenestleder Inger Lise Strøm i telefonmøtet.

Marianne Telle sier til Nordlys at møtet er et informasjonsmøte, der man skal utveksle informasjon og sikre at all informasjon er tilgjengelig for styret.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   4 + 4 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Politisak 08.02.2018 15.40.20

  Her er det kun politianmeldelse som blir godtatt Høie utnevner styreledere og direktøren kommer med trussel Høie du har ikke noe valg samtidig bør du sjekke ut den nye styrelederen på Ahus mange trussler derfra i hans direktør tid.

Nyheter fra startsiden

AVGÅTT UNN-DIREKTØR FORTSETTER MED MILLIONLØNN

Krever nye regler for sykehusledernes arbeidsavtaler6

Organisering av hjerneslagbehandlingen

– Dette er medisinsk helt vilt3

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!