Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Innkaller UNN-styret

Ekstra styremøte ved UNN torsdag.

Annons:
Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Styret i UNN innkalles torsdag ettermiddag inn til et møte i forbindelse med trussel-påstandene som Helse Nord-styreleder Marianne Telle har fremsatt mot UNN-direktør Tor  Ingebrigtsen, skriver Nordlys.

Styret i UNN deltar sammen med Helse Nord-styreleder Marianne Telle og styrenestleder Inger Lise Strøm i telefonmøtet.

Marianne Telle sier til Nordlys at møtet er et informasjonsmøte, der man skal utveksle informasjon og sikre at all informasjon er tilgjengelig for styret.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   4 + 7 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Politisak 08.02.2018 15.40.20

  Her er det kun politianmeldelse som blir godtatt Høie utnevner styreledere og direktøren kommer med trussel Høie du har ikke noe valg samtidig bør du sjekke ut den nye styrelederen på Ahus mange trussler derfra i hans direktør tid.

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!