Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Møteleder Erik Kreyberg Normann (til venstre) delte ut prisen for årets helseleder til Nina Mevold, sammen med helseminister Bent Høie.

Møteleder Erik Kreyberg Normann (til venstre) delte ut prisen for årets helseleder til Nina Mevold, sammen med helseminister Bent Høie. Foto: Per Corneliussen

Hun er årets helseleder

– Hun har bidratt til at kommunen har en ambisiøs plan for helse- og velferdsteknologi.

Annons:

Under Norsk sykehus- og helsetjenesteforening sin lederkonferanse for 2018, fikk Nina Mevold, kommunaldirektør for helse og omsorg i Bergen kommune, årets helselederpris.

– Hun har bidratt til at kommunen har en ambisiøs plan for helse- og velferdsteknologi, blant annet gjennom prosjektet Smart omsorg, sa møteleder Erik Kreyberg Normann fra scenen da han delte ut prisen.

– Overraskelse
Nina Mevold var selv takknemlig for prisen.

– Dette var en stor overraskelse og veldig motiverende og inspirerende på vegne av en sektor og en kommune der det skjer store, systematiske løft, sa Mevold.

Hun trakk også frem de store endringene som kommunene står inne i.

– En kommune er en supertanker og å lede en teknologisk omstilling og en gevinstrealisering er en tung og viktig lederjobb. Derfor er det viktig at vi løfter helhetlig. Derfor er jeg glad for å høre helseminsiterens gode refleksjoner rundt problemene med prioritering, sa Mevold med henvisning til statsråd Bent Høie sin innledende tale på lederkonferansen.

Hun viste også til viktigheten av samarbeidet med universitetet og høgskolen.

– Her skjer det en fantastisk utvikling og vi er ennå bare i startfasen, sa Mevold. 

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   5 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!