Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Slutter i Medtek Norge

Trond Dahl Hansen har sagt opp sin stilling som leder av Medtek Norge.

Annons:
Trond Dahl Hansen slutter som administrerende direktør i Medtek Norge.

Dahl Hansen går fra 1. januar til ny stilling som administrerende direktør for Puls AS.

– Det er med tungt hjerte jeg velger å forlate min posisjon som leder av Medtek Norge og mine gode kollegaer, men det har vokst opp i meg et ønske om nye utfordringer og oppgaver etter drøye fem år i stillingen, sier han i en pressemelding.

– Jeg har nå fått en spennende mulighet til å utvikle et ambisiøst og veldrevet selskap videre i det norske og nordiske markedet, som innfrir mine ønsker om nye utfordringer. Selv om jeg nå forlater min stilling i Medtek Norge så brenner mitt hjerte for denne bransjen og jeg vil engasjere meg bredt videre.

 – Styret i Medtek Norge vil umiddelbart starte prosessen med å se på interne og eksterne kandidater og håper å sluttføre arbeidet med ansettelse av ny administrerende direktør i løpet av få uker, sier styreleder Petter Solum i Medtek Norge.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Fastlegeoppgjøret

– Useriøst av Høie

Brudd i forhandlingene om normaltariffen

KS oppfordrer kommunene til dialog med fastlegene2

Seksuelle minoriteter

WHO friskmelder fetisjister

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!