Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Olaug Bollestad er klar for Helse- og omsorgskomiteen som leder.

Olaug Bollestad er klar for Helse- og omsorgskomiteen som leder.

Hun er ny leder av Stortingets helsekomité: – Glad og ydmyk

Olaug Bollestad (Krf) er den nye lederen i Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget.

Annons:

– Jeg er ydmyk over å ha fått denne tilliten, det er en komité med mye ansvar og arbeid, sier Bollestad til Dagens Medisin.

Olaug Bollestad blir den eneste fra KrF i komiteen.

– Det ligger mange uløste oppgaver foran oss, som blant annet heter eldreomsorg og sykehusutfordringer.

– Jeg er ikke alene i denne jobben, og er opptatt av å få den nye komiteen til å ha godt fellesskap. Vi har felles utfordringer. Det er viktig for meg.

– Og så mener jeg jo litt, det kommer jeg fortsatt til å gjøre, sier hun .

Kommentarer

 • tk 11.10.2017 15.39.32

  Gratulere. En klok dame!

 • Ufør 10.10.2017 19.23.51

  Gratulerer og lykke til med en svært viktig oppgave som har så stor betydning for mange! Jeg håper og har tillit til at du tar tak i pasienters rettssikkerhet. Den ordningen vi har nå er ikke velferdsstaten verdig. En student som er mistenkt, eller skyldig i fusk på eksamen, står sterkere rettslig sett enn en pasient som uforskyldt er påført skader i helsevesenet, eller etter bruk av legemidler. Dette hindrer mange i å ta sin sak inn for Norsk Pasientskadeerstatning fordi NPE på den ene siden både er ansvarlig for sakens opplysning og fatter vedtak, mens pasienten står alene uten rett til å få dekket juridisk bistand - i underinstans, ankeinstans og domstolene. Studenten har rett til å få dekket kostnadene til bistand fra og med anke. Slik kan det ikke være; overmakten er overveldende og kan lett mistenkes for å vektlegge argumenter som støtter statens interesser. Pasienten har alene lite å stille opp med, og lar heller være.

 • Lek. Med. 09.10.2017 10.00.59

  Lykke til! Fastlegene tar unna 90% av kurativ virksomhet i dette landet. Vi holder på å drukne - og få av de nye legene velger denne veien. Vi trenger ressurser, vi trenger at politikerne ser dette! Høie virker ikke å ha forstått situasjonen. Mvh fastlege

 • Lek. Med 09.10.2017 10.00.06

  Lykke til! Fastlegene tar unna 90% av kurativ virksomhet i dette landet. Vi holder på å drukne - og få av de nye legene velger denne veien. Vi trenger ressurser, vi trenger at politikerne ser dette! Høie virker ikke å ha forstått situasjonen. Mvh fastlege

 • lege 07.10.2017 22.02.26

  Nok av utfordringer å ta fatt i. En arbeidsgiverorganisasjon i sykehusene som har klart å få alle leger mot seg, og mistet all tillit og samarbeidsvilje. Og værre vil det bli om legeforeningen taper den pågående rettsaken, En fastlegeordning som er svært populær i befolkningen, men som råtner på rot pga kunnskapsmangel og inkompetanse i forvaltningen og HOD. Alt dette kan bli svært dyrt om en ikke finner løsningene. Lykke til.

 • Hovde 07.10.2017 18.48.24

  Hvorfor er det ikke nevnt i artikkelen at Bollestad er intensivsykepleier?

 • doktern 07.10.2017 20.03.36

  Det er veldig relevant og burde absolutt ha litt nevnt. Da har hun i alle fall kunnskap om helse, i motsetning til de andre nekene på stortinget.

 • Jan V Johannessen 07.10.2017 15.18.46

  Gratulerer! Og lykke til med en veldig viktig rolle i HelseNorge!

 • Lege R 07.10.2017 10.06.54

  Lykke til Olaug Bollestad. Du har meninger og meningers mot. Håper du vil være med å vise at den tilsynelatende uenigheten mellom A og H er en tilsynelatende uenighet. Det er en putekrig de fører. De er begge sentralistiske og monopolforkjempere. Mange av de fremste "helsepolitikerne" deres har knapt rede på helse.

 • Tidl.leder 06.10.2017 22.43.48

  Gratulerer. Glad du fortsatt har egne meninger. Trist at helsevesenet har mistet så mye tillit. Fastleger, sykehussaken, ELTE psykologer og autorisasjonsskandalen. Håper du får fart i sakene til pasientenes beste.

Nyheter fra startsiden

Fastlegeoppgjøret

– Useriøst av Høie

Brudd i forhandlingene om normaltariffen

KS oppfordrer kommunene til dialog med fastlegene2

Seksuelle minoriteter

WHO friskmelder fetisjister

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!