Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Advarer mot ytterligere kommersialisering hvis prognosen slår til

Slik vurderer Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson det foreløpige valgresultatet.

Annons:

DRAMMEN/ARBEIDERPARTIETS VALGVAKE: Den første prognosen etter at valglokalene stengte, viste fortsatt borgerlig flertall og tilbakegang for Arbeiderpartiet. Dersom prognosen slår til, kan det bety en ytterligere høyredragning av helsepolitikken, mener partiets helsepolitiske talsperson Torgeir Micaelsen.

– Det som blir spørsmålet dersom de borgerlige vinner på nytt, er om de vil ta et nytt skritt til høyre, og åpne for ytterligereplattformer for kommersialisering og økte private innslag i den norske helsetjenesten. For det har man sett før, at når de borgerlige vinner valg, så er det nettopp det som skjer, sier Torgeir Micaelsen.

Se intervjuet øverst i artikkelen.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   5 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyheter fra startsiden

AVGÅTT UNN-DIREKTØR FORTSETTER MED MILLIONLØNN

Krever nye regler for sykehusledernes arbeidsavtaler6

Organisering av hjerneslagbehandlingen

– Dette er medisinsk helt vilt3

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!