Vi lanserer DMTV-debatten

Fredag kan du se den aller første tv-debatten hos Dagens Medisin. Tillitskrisen i sykehusene er tema når helseminister Bent Høie møter lege og tillitsvalgt Christian Grimsgaard til duell.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Dagens Medisins første tv-debatt handler om tillitskrisen i sykehusene, og her møtes helseminister Bent Høie (H) og overlege og tillitsvalgt for Legeforeningen, Christian Grimsgaard.


Etter streiken
Etter at tidenes lengste legestreik er over, ønsker ansvarlig redaktør i Dagens Medisin, Markus Moe, å se på etterdønningene etter streiken:
Er det oppstått en tillitskrise, slik legene hevder? Eksisterer det en fryktkultur på norske sykehus som bidrar til tillitskrisen? Og – uansett hvordan man definerer konfliktene: Er det mulig for ledere og ansatte i spesialisthelsetjenesten å finne en felles vei ut av det krevende samarbeidsklimaet?

Vil gå i dybden
– Målet med vårt nye debattprogram er å gå i dybden på aktuelle temaer i Helse-Norge. Hver uke vil vi invitere personer med ulike meninger som kan belyse vesentlige problemstillinger for norsk medisin og helsetjeneste. Vi ønsker å ta opp temaer på en grundig og skikkelig måte, og få frem synspunkter som forhåpentligvis kan bidra til refleksjon – og gjerne nye diskusjoner, sier Moe.

Powered by Labrador CMS