Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Medisinstudentenes juleballvideo er sett over 45.000 ganger

Se videoen som er gått viralt øverst i saken.

Annons:

Under medisinstudentenes årlige juleball ved Universitetet i Tromsø står tradisjonen tro sjetteklassingene for underholdningen.  

I år sto en litt annerledes musikkvideo på programmet. Sammen med musikkvideo-skaper Stein Eirik Simonsen har de laget en helproff hyllest til medisin- og helsefagbygget (MH-bygget) ved universitetet i form av en coverversjon av Justin Timberlakes hit Can't Stop the Feeling.

Detaljert planlagt
Og musikkvideoen har allerede spredt seg godt utenfor juleballets vegger. bare på YouTube er filmen sett over 31.000 ganger, og filmskaper Stein Eirik Simonsen forteller til Dagens Medisin at over 15.000 har sett den på hans private facebook-profil. 

– Det er kjempegøy. Jeg har aldri vært borti noe liknende før, men vi fikk til veldig mye på kort tid. Studentene hadde planlagt hele prosjektet detaljert, noe som gjorde at alt satt som et skudd fra starten, sier han. 

Sporty gjeng
En av studentene som hadde hovedvokalen i musikkvideoen, Børje Andre Cronblad Andersson, sier til iTromsø at de stratet tidlig med planleggingen, slik at det ikke gikk utover studiet. 

– Det er en sporty gjeng, kan man nok trygt si. En av foreleserne ble slikket på kneet mens han fikk massasje av en annen student. Så ja, videoen ble godt mottatt på ballet, sier Andersson til avisa. 

– Vi ville gjøre det kulere enn fjorårets sjetteklasse. Det syns jeg vi har lykkes med, sier filmskaper Simonsen. 

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   3 + 7 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Medisinstuden 06.12.2016 22.13.21

  Ja, skrekk og gru! Tenk å utdanne fremtidige medisinstudenter som både har humor, ikke tar seg selv så høytidelig OG er kreative! Grøss!

 • Std 05.12.2016 17.43.34

  Jeg er helt enig med deg lege. Dans morro, og synderlig aktivitet bør intelektuelle mennesker avstå fra! De er vel sånner som har mobiltelefon og, de der unge medisinerene!

 • lege 05.12.2016 16.58.26

  Det er trist å se hvilken moralsk standard dagens legestudenter står på.

Nyheter fra startsiden

HELSE SØR-ØST FORKASTER OMSTRIDT IKT-LØSNING

Utredning slakter radiologi-løsningen

STRID OM VARSLING OG REPRESALIER

Forsker tapte mot OUS i to rettsinstanser

EUROPEISKE LEGEMIDDELMYNDIGHETER

Gransker feildoseringer av metotreksat

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!