Medisinstudentenes juleballvideo er sett over 45.000 ganger

Se videoen som er gått viralt øverst i saken.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Under medisinstudentenes årlige juleball ved Universitetet i Tromsø står tradisjonen tro sjetteklassingene for underholdningen.  

I år sto en litt annerledes musikkvideo på programmet. Sammen med musikkvideo-skaper Stein Eirik Simonsen har de laget en helproff hyllest til medisin- og helsefagbygget (MH-bygget) ved universitetet i form av en coverversjon av Justin Timberlakes hit Can't Stop the Feeling.

Detaljert planlagt
Og musikkvideoen har allerede spredt seg godt utenfor juleballets vegger. bare på YouTube er filmen sett over 31.000 ganger, og filmskaper Stein Eirik Simonsen forteller til Dagens Medisin at over 15.000 har sett den på hans private facebook-profil. 

– Det er kjempegøy. Jeg har aldri vært borti noe liknende før, men vi fikk til veldig mye på kort tid. Studentene hadde planlagt hele prosjektet detaljert, noe som gjorde at alt satt som et skudd fra starten, sier han. 

Sporty gjeng
En av studentene som hadde hovedvokalen i musikkvideoen, Børje Andre Cronblad Andersson, sier til iTromsø at de stratet tidlig med planleggingen, slik at det ikke gikk utover studiet. 

– Det er en sporty gjeng, kan man nok trygt si. En av foreleserne ble slikket på kneet mens han fikk massasje av en annen student. Så ja, videoen ble godt mottatt på ballet, sier Andersson til avisa. 

– Vi ville gjøre det kulere enn fjorårets sjetteklasse. Det syns jeg vi har lykkes med, sier filmskaper Simonsen. 

Powered by Labrador CMS