Mangler det penger til kunnskap, Bent Høie?

Kjære helseminister, kan du i revidert nasjonalbudsjett sørge for at vi igjen får tilgang til de viktige kunnskapskildene.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Per Kristian Hyldmo, overlege og leder ved Traumeenheten, Sørlandet sykehus og Ph.D.-kandidat, Stiftelsen Norsk Luftambulanse
OPPRETTELSEN AV Kunnskapssenteret for helsetjenestene er etter mitt syn en av de viktigste hendelsene i norsk medisin de siste årene.
KUNNSKAPSBASERT. Gjennom denne organisasjonen får vi kunnskapsoppsummeringer på løpende bånd som kan bidra til å gjøre vår praksis mer kunnskapsbasert. Og gjennom Helsebiblioteket får jeg, som forsker og fagleder, tilgang til artiklene jeg trenger for å foreta mine egne kunnskapsoppsummeringer på små og store spørsmål.
Det vil si, jeg har inntil nå fått tilgang.
KVALITET! Nå har svak kronekurs i forhold til dollar gjort at Helsebiblioteket har måttet si opp flere avtaler som ga norske brukere tilgang til viktige fagtidsskrifter.
Kjære helseminister Bent Høie; kan du i revidert nasjonalbudsjett sørge for at vi igjen får tilgang til disse viktige kunnskapskildene? Styrk – og ikke svekk arbeidet – for mer kunnskapsbasert praksis i Norge! Det vil spare penger i form av bedre behandlingskvalitet.
Ingen oppgitte interessekonflikter

Powered by Labrador CMS