Ullevål-ansatte loves nettbedring

De ansatte på Ullevål sykehus har fortvilet over dårlig internett-tilgang siden oktober i fjor. Nå lover Sykehuspartner de 9000 ansatte løsning innen kort tid.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn 10 år gammel.

Frustrerte Ullevål-ansatte har henvendt seg til Dagens Medisin og fortalt om en særdeles ustabil internett-tilgang som har vart i nær fem måneder.

- Ikke tilstrekkelig prioritert
Nå sier Sykehuspartners direktør for IKT-tjenester,  Cato Rindal, at utbedringsarbeidet har «beklageligvis ikke hatt tilstrekkelig prioritet i forhold til problemene brukerne har opplevd ».
På spørsmål om hvorfor det har tatt måneder å sørge for tilstrekkelig tilgang til internett for de rundt 9000 ansatte på ett av Norges største sykehus, svarer Rindal:
- Forstår frustrasjonen
–  Sykehuspartner forstår frustrasjonen blant de ansatte på  Ullevål . Vi er kjent med at Ullevål har hatt et kapasitetsproblem, merkbart fra oktober og i økende grad den siste tiden, sier han til Dagens Medisin.
– Vi har, i samarbeid med Oslo Universitetssykehus, jobbet med å løse problemet de siste to ukene. Vi tror problemet nå er løst, men kan ikke si noe helt sikkert før mandag/tirsdag - mellom kl. 10 og 14-  da dette er det tidspunktet med størst trafikk, sier han til Dagens Medisin.

I Oslo Universitetssykehus (OUS), som Ullevål sykehus inngår i, er det i investeringsbudsjettet for 2013 beregnet 407 millioner kroner i regionale midler til IKT-investeringer, som ifølge Helse Sør-Øst skal komme OUS til gode.

Powered by Labrador CMS