Øyeleger vil ha Nils Arne Eggen tilbake

Trondheim Øyelegesenter har opprettet en egen Facebook-side til støtte for Nils Arne Eggen som ny trener i Rosenborg.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn 10 år gammel.

Facebooksiden har fått det klingende navnet Gi oss Eggen tilbake! og ble opprettet i går, mandag.

Leder ved Trondheim Øyelegesenter, Jan Guldahl, har tatt initiativet til opprettelsen av siden. Han skal også i radiodebatt med RBK-ledelsen på NRK Trøndelag i dag.

- Samlet klinikk
Guldahl har ikke mulighet til å kommentere saken til Dagens Medisin fordi han er opptatt med operasjoner. Men medarbeider Runar Kristiansen ved øyelegesenteret forklarer engasjementet slik.

- Vi er en samlet klinikk som står bak denne siden. Trondheim Øyelegeklinikk er en del av støttenettverket til Rosenborg. Det vil si at vi en av mange sponsorer, og bidrar hvert år med nokså store beløp til Rosenborg, forteller Kristiansen.

Selve tuntreet
Rosenborgs ledelse er på utkikk etter ny trener etter at Jan Jönsson måtte takke for seg. Ledelsen har imidlertid gjort det klart at Eggen ikke er aktuell for jobben. Det er klinikken helt uenig i.

- Ledelsen sier at de vil tilbake til røttene. Vi mener at det er vanskelig å komme nærmere selve tuntreet enn Nils Arne Eggen. Han står for spillestilen som ga Rosenborg stor suksess i mange år, sier Kristiansen.

Stor fotballinteresse
Han påpeker at det har vært mange trenere etter Eggen, og at de store resultatene har uteblitt.

- Dere er kanskje over snittet fotballinteresserte her på Trondheim Øyelegeklinikk?

- Ja, det er nok ikke til å komme bort ifra. Vi mener dette er en viktig sak, og er svært engasjerte i saken, sier Kristiansen.

Powered by Labrador CMS