Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Kors for innsats

Professor Berit Smestad Paulsen (58) og tidligere apoteker Aslaug Gombos (65) er tildelt Norsk Farmaceutisk Selskaps ordenskors for fremragende innsats for norsk farmasi.
Annons:
Smestad Paulsen fikk ordenen for sin innsats innen forskning og undervisning i naturstoffkjemi. Det er særlig karbohydratinnholdet i medisinplanter som har interessert henne. Hun har også vært president i Norsk Farmaceutisk Selskap. Smestad Paulsen har bidratt til å gjøre farmasien kjent blant publikum gjennom flere opptredener i diverse medier, som radio, tv, aviser, ukeblader og faglige tidsskrifter. Gombos fikk ordenen for aktiv deltakelse i foreningslivet i norsk farmasi, særlig innen Norges Farmaceutiske Forening og Akademikernes Fellesorganisasjon. I mange år var hun redaktør av Norges Apotekerforenings tidsskrift - og deltok aktivt i oppbyggingen og organiseringen av Farmasidagene. Opphav:
DM-Journalen, Dagens Medisin 18/02

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Fastlege blir ny statssekretær

Helseministeren om IKT-kritikk

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!