Feil om Nordlandssykehuset

Administrerende direktør Paul Martin Strand ved Nordlandssykehuset har ikke tatt med seg sine klinikksjefer og sin stab på «teambuilding»/studietur til Edinburgh.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

Innlegg: Børre Arntzen, konstituert kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset

TRE REPRESENTANTER for legene i sykehuset vårt spør i et debattinnlegg i Dagens Medisin: Hva nå, Nordlandssykehuset? Dessverre er innlegget skjemmet av faktafeil hva angår en reise til Skottland som noen av våre medarbeidere nylig har gjennomført.

Legene påstår at administrerende direktør Paul Martin Strand har tatt med seg sine klinikksjefer og stab for «teambuilding»/studietur til Edinburgh.

PLANLAGT BEFARING. For det første har verken sykehusets administrerende direktør eller medisinsk direktør deltatt på denne reisen, heller ikke klinikksjef ved medisinsk klinikk eller klinikksjefen ved prehospital klinikk. Til sammen ni personer deltok på reisen, og det var en miks av klinikksjefer og nøkkelpersoner i arbeidet med ny strategisk sykehusplan samt Nordlandssykehusets tilpassing til nasjonal helse og sykehusplan.

For det andre, og som vel fremgår av forrige avsnitt, handler dette om en lenge planlagt og faglig godt begrunnet befaring. I Skottland møtte våre ledere representanter for NHS Highland, sykehus og kommuner.

NY LÆRDOM. Her fikk deltakerne lære mer om blant annet:

- Pasientsikkerhet og kvalitetsarbeidet i NHS Highland,

- ledelsesarbeid i tilknytning til mål og strategiutvikling samt utvikling av pasientens helsetjeneste,

- organisering av akuttfunksjoner på alle nivå,

- pasientreisen/pasientforløpsarbeidet og

- multifaglige team.

Ingen oppgitte interessekonflikter

Powered by Labrador CMS